• 630 871 801
  • info@vic-web.com

T'estàs plantejant de renovar la web? ¡LLEGEIX AIXÒ!

L'any nou està al caure, i si encara t'estàs plantejant si has de fer la web nova... la resposta és SI. "Renovar-se o morir", que diuen... El que no valdrà el pròxim 2017, és fer aquestes "renovacions" sense cap objectiu o "perquè toca". I us juro que veig webs "fetes a la babalà" massa sovint.

Per què no us faré una web amb WordPress?

Últimament estic rebent molts e-mails i trucades de clients potencials que em demanen una web amb WordPress. He pensat que seria útil explicar les raons de perquè no ofereixo WordPress. De pas, us estalvio el temps de fer-me la consulta i jo m’estalvio el mal tràngol de rebutjar projectes.

Tens un blog? Tens un canal de màrketing!

No has de pensar en un blog com a canal per atreure visites (que també) sinó com a un canal per implicar i convertir visitants en clients. La gent no és tonta, i si un blog només es centra en dir que guay que es i com mola la teva empresa o els seus productes…

Objectius d’una pàgina web d’empresa o negoci

Avui en dia gairebé totes les empreses i negocis tenen pàgina web: moltes perquè queda bé o simplement perquè la seva competència té una web i avui en dia no es pot ser menys. Aquests dos motius, si és que s’en poden dir motius, no deixaran mai de sorprendre’m: Una pàgina web és una inversió, tant de temps com de diners, i des d’una perspectiva empresarial i de negoci una inversió només té sentit quan n’esperes alguna cosa a canvi.

Guía SEO - Optimitzar una pàgina web en 10 passos

Seguidament trobareu una guia de SEO on-page on repassarem 10 conceptes bàsics així com d’altes elements essencials que ens permetran ser competitius a en els buscadors. Tot i que el SEO està en constant evolució, aquests 10 punts tenen tots els números de mantenir-se en els pròxims mesos, sinó en el pròxims anys.