Què significa SEO?

SEO és un acrònim anglès (Search Engine Optimization) que significa optimització pels motors de cerca.

//

SEO és la pràctica d'augmentar la quantitat i la qualitat de les visites d'una web a través dels resultats orgànics en els motors de cerca.

Augmentar visites de qualitat

Ens agrada aquesta definició perquè posa èmfasis en la qualitat del trafic. El bon posicionament web se centra a atreure visites, però sobretot aquelles visites que produeixen beneficis. És fàcil d'entendre: Preferiu tenir una web que té 100 visites i 2 vendes o una web que té 50 visites però 15 vendes? Segurament heu triat tenir menys visites però més vendes. El posicionament SEO tracta d'aconseguir un millor trànsit, i això significa atreure aquells visitants que tinguin més probabilitats de convertir-se en clients o vendes.

En essència, el SEO són una sèrie de tècniques i estratègies utilitzades per augmentar la visibilitat i l'autoritat d'un conjunt de pàgines que formen una web. El posicionament intenta aconseguir que una pàgina es mostri (tant amunt com sigui possible) en els resultats d'una cerca per una paraula clau en concret i, a partir d'aquí, augmentar-ne el share dels clicks.

El posicionament web no es un joc

El posicionament web no es una ciència exacta, cada professional té les seves tècniques i algunes de les que s'utilitzen actualment poden resultar perilloses.

És molt important que entenguis que el posicionament web no és un joc i pot comportar una sèrie de riscos que val la pena conèixer. Així doncs, creiem que és bo que sapigues Com funciona el SEO i quina és la manera correcte de captar més visites dels buscadors.

Contractar a un mal SEO no només suposa una pèrdua de diners, sinó que pot acabar en una penalització de la teva pàgina web per part dels algoritmes: Google Panda o Google Penguin etc...

Serveis d'optimitació i SEO

Quins serveis d'optimització et podem oferir?

//

Consultoria SEO

Anàlisi en profunditat de la teva pàgina web per tal de crear unes directius d'optimització per millorar l'indexació, l'autoritat i en definitiva els rànkings de cada pàgina.

Consultoria SEO

Modificació del codi web, meta etiquetes i molt possiblement del contingut de la pàgina web per fer-la més interessant a ulls dels buscadors i també dels teus visitants.

Creació de lànding pages

Si no vols modificar la teva pàgina web, crear una o vàries landing page ha demostrat ser l'opció més eficaç, doncs aquest tipus de web demostra alts nivells de conversió.

Més informació

Vols augmentar les visites de la teva web?

Artícles que et poden interessar.

El SEO es un món molt complex.
Creiem que aquests artícles et poden ajudar a entendre-ho una mica millor.

//
Informació sobre el posicionament web SEO

4 coses que un empresari ha de saber sobre el SEO

La majora d'empreses ja saben què és el posicionament web i també saben perquè el volen per la seva empresa. El que no saben és com funciona, què es necessita i com portar-ho a terme de manera correcte.

Continua l'article
Posicionament web SEO a Vic, Osona

Per què NO garanteixo posicions a Goolge?

No menteixo si dic que jo també m’he vist temptada en prometre alguna posició als rànquings de Google. – Els meus clients no es mereixen tenir aquesta seguretat? Oi que seria genial oferir una cosa així a la meva web?

Continua l'article