• 630 871 801
  • info@vic-web.com

El passat, el present i el futur del SEO

Ara que estic de semi-vacances, és un bon moment per girar el cap i mirar una mica enrere. Diuen que per entendre el present s’ha de conèixer el passat. Avui us parlaré de com funcionava el SEO fa uns anys, de com funciona ara i el que ens espera el pròxim 2017 i més enllà.

Què està passant amb la web del teu negoci?

No sóc Sandro Rey ni tinc els poders de l’Esperanza Gracia, però és molt possible que a la teva web li passi una d’aquestes tres coses que t’explicaré a continuació.

Perquè NO garanteixo posicions a Goolge?

Hi ha milions de models de negocis que es poden permetre les garanties. Sense anar més lluny, la meva nevera nova en te una, de garantia. Així doncs, perquè no fer el mateix amb el posicionament de pàgines web?

4 coses que un empresari ha de saber sobre el SEO

Fa un bon grapat d’anys que em dedico a dissenyar i posicionar webs per empreses. Per vendre el meu producte o portar projectes a terme, sovint i per no dir sempre, tracto amb empresaris. El problema es que la gran majoria de empresaris i directors d’empresa desconeixen la realitat del SEO (posicionament web).

God Save The Panda, actualització Google Panda 4.0

Cada cop que Google anuncia una actualització d’algoritme hi ha un ‘trasbals’ general a tota la comunitat SEO. Tothom està preocupat per saber si afectarà o no afectarà a les seves pàgines web (o a les dels seus clients). Tant aviat com Matt Cutts (un dia hem de parlar d’aquest personatge) confirma l’actualització, comencen a sortir rumors per tot arreu: que si ha afectat a aquell, que si aquest cop ha sigut l’altre...

Com optimitzar una pàgina web en 10 passos – Guia SEO

Seguidament trobareu una guia de SEO on-page on repassaré 10 conceptes bàsics així com d’altes elements essencials que ens permetran ser competitius als buscadors.

Més canvis a Google, ara de disseny

Ja fa uns mesos que estan canviant moltes coses en els serveis que Google ofereix, i ara ha arribat el moment de fer un canvi de disseny en el buscador, en la plantilla que presenta els resultats de cerca.

Els grans mites del SEO

El SEO es considera una tècnica de marketing molt complexa (massa) i que sembla que estigui basada en tècniques ocultes (i de màgia i bruixeria). En realitat no es així, per tant intentaré aclarir algunes tècinques de SEO (com els backlinks, l’optimització, els rankings…) i de pas desmantellarem 2 dels grans mites més persistents en el negoci del SEO.

Com cridar l’atenció de Google? Millora el SEO

Fa pocs mesos Google va anunciar el seu nou algoritme: Google Hummingbird (colibrí), amb una afectació del 90% de les cerques a internet. Així doncs, es tracta d’un canvi molt important que no podem passar per alt. Però, què significa aquest nou algoritme?