• 630 871 801
  • info@vic-web.com

Com registrar una empresa a Google Maps: Google My Business

Si voleu posicionar localment la vostra o pàgina web a Goolge, és imperatiu registrar el vostre negoci al buscador, aportant-ne informació de contacte i la localització verificada al mapa.

Sortim a la web de l'embaixada a Holanda!

Una de les nostres pàgines web de turisme sobre Holanda ha sigut inclosa en el programa ‘Punto de Encuetro’ de l’Embajada Española en La Haya.

L’història de la girafa Joshie: De l’atenció al client al marketing viral

A continuació us explicaré la fantàstica història de la girafeta Joshie i el seu pas per un dels hotels en questió, una història de com convertir l’atenció al client en marketing viral. De com fer, amb una tonteria que costa 4 duros, que un client es senti apreciat i valorat.

Tutorial Kodi - Veure la TV d'UK i sèries en versió original + subtítols

Ja fa mes d’un any que no miro la televisió española perquè em costava molt trobar programes que em resultessin interessants, però és que aquesta última temporada és terrorífica (per dir-ho finament). Cadenes de televisió públiques totalment polititzades i cadenes privades on regnen els Deluxes, els Grans Hermanos, Eduardos Indas-Marhuendas i Date Shows que passo de comentar. Potser és perquè fa molt temps que no miro la TDT i m’ha vingut de nou, però és que estic esgarrifada (per dir-ho finament també).