• 630 871 801
  • info@vic-web.com

T'estàs plantejant de renovar la web? ¡LLEGEIX AIXÒ!

L'any nou està al caure, i si encara t'estàs plantejant si has de fer la web nova... la resposta és SI. "Renovar-se o morir", que diuen... El que no valdrà el pròxim 2017, és fer aquestes "renovacions" sense cap objectiu o "perquè toca". I us juro que veig webs "fetes a la babalà" massa sovint.

El passat, el present i el futur del SEO

Ara que estic de semi-vacances, és un bon moment per girar el cap i mirar una mica enrere. Diuen que per entendre el present s’ha de conèixer el passat. Avui us parlaré de com funcionava el SEO fa uns anys, de com funciona ara i el que ens espera el pròxim 2017 i més enllà.

Per què no us faré una web amb WordPress?

Últimament estic rebent molts e-mails i trucades de clients potencials que em demanen una web amb WordPress. He pensat que seria útil explicar les raons de perquè no ofereixo WordPress. De pas, us estalvio el temps de fer-me la consulta i jo m’estalvio el mal tràngol de rebutjar projectes.

Com registrar una empresa a Google Maps: Google My Business

Si voleu posicionar localment la vostra o pàgina web a Goolge, és imperatiu registrar el vostre negoci al buscador, aportant-ne informació de contacte i la localització verificada al mapa.

Què està passant amb la web del teu negoci?

No sóc Sandro Rey ni tinc els poders de l’Esperanza Gracia, però és molt possible que a la teva web li passi una d’aquestes tres coses que t’explicaré a continuació.

Perquè NO garanteixo posicions a Goolge?

Hi ha milions de models de negocis que es poden permetre les garanties. Sense anar més lluny, la meva nevera nova en te una, de garantia. Així doncs, perquè no fer el mateix amb el posicionament de pàgines web?